Heb je een vraag? Neem contact op!

Frank Oostdam – Niels de Greef

Travel Tomorrow Meet-Up: Beste Reisidee 2019 (ENG)

Laat Startups je verrassen met het Beste Reisidee 2019. We trappen af met Travel Tomorrow vooruitblik, delen learnings van en voor innovatieve start-ups. Daarna schotelen we een selectie van start-ups voor die de finale van het beste Reisidee van 2019 bereikt hebben. Zij gaan hun idee presenteren voor jou en een jury van 3 zeer ervaren ondernemers in Travel. Iedere start-up krijgt tijd om een reisidee te pitchen, waarna er scherpe vragen gesteld zullen worden. Daarna mag je zelf meestemmen voor het beste idee in Travel!

 

“Niels de Greef is 39 en ondernemer. Na twee succesvolle startups lanceerde hij in 2014 een startup die het helaas niet zou halen: ParkFlyRent, een autodeelplatform voor vliegvelden. Reizigers parkeerden hier gratis bij Schiphol en Eindhoven Airport en verhuurden hun auto -à la AirBnB- aan andere reizigers. Uit deze ervaring haalde hij wijze lessen die hij deelt tijdens de Travel Tomorrow Meet-Up op 9 januari.”

Frank Oostdam

Directeur ANVR

Frank Oostdam (58 jaar) is directeur en voorzitter van de ANVR, de Nederlandse vereniging voor reisondernemers. Hij werkt sinds 2007 in de reisindustrie. Frank Oostdam is een expert in waardeketendynamiek, veranderende businessmodellen, retailmarketing, consumenten- en klantgerelateerde onderwerpen, ontwikkeling van toekomstige strategieën enz. Frank is momenteel ook lid van het bestuur van VNO-NCW en lid van Raad van bestuur van ECTAA (Europese reisorganisatie).

Niels de Greef

Ondernemer

Niels de Greef is 39 en ondernemer. Na twee succesvolle start–ups lanceerde hij in 2014 een startup die het helaas niet zou halen: ParkFlyRent, een autodeelplatform voor vliegvelden. Reizigers parkeerden hier gratis bij Schiphol en Eindhoven Airport en verhuurden hun auto -à la AirBnB- aan andere reizigers. Uit deze ervaring haalde hij wijze lessen die hij deelt tijdens de Travel Tomorrow Meet-Up op 9 januari.